Цял месец суперцени за масла Honda

Оригиналните части и висококачествените продукти значително удължават живота на Вашия автомобил. От 18 януари 2023 г. до 18 февруари 2023 г. обявяваме 20% отстъпки на всички масла, предлагани от нас. Можете да се възползвате от офертата на място или онлайн.

ПОРЪЧАЙТЕ И ОНЛАЙН

*Изборът на подходящо масло е изключително важен както за работните характеристики, така и за надеждността на вашия двигател. Но освен това, то изпълнява множество допълнителни задачи – охлажда особено важни части на силовия агрегат, така че той да бъде стабилен както при ниски, така и при високи температури;  предотвратява натрупването на замърсяване, за да го защити; помага за намаляването на разхода на гориво.

Оригиналните масла Honda отговарят на високи критерии за качество и превъзхождат по издръжливост и ефективност алтернативните масла, които могат да износят и дори да повредят двигателя. Всяко от тях е специално разработено и оптимизирано за различни видове двигатели. Попитайте нашите специалисти в сервиза кое е най-подходящото за вас и се насладете на всичките му ползи без никакви притеснения.  

 

Oще промоции