Кариери

Ref: 
16-04-2024-SA

Бултрако Моторс АД търси подходящ кандидат за длъжността ПРИЕМЧИК в оторизирания сервиз на Honda в гр. София, ул. „Челопешко шосе“ 40.

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ОТГОВОРНОСТИТЕ:

Ref: 
07-03-2024-SE

Бултрако Моторс АД, официален дилър на Honda за България, търси да назначи отговорен служител на длъжността РАБОТНИК АВТОМИВКА на пълен работен ден (40 часа на седмица) в гр. София, Търговско-сервизен комплекс, бул. "Ботевградско шосе" 326.

Опит на подобна позиция и възможност за започване на работа веднага са предимство. Ако желаете да работите с нас и отговаряте на нашите изисквания, моля изпращайте автобиография с актуална снимка.

Ref: 
07-03-2024-SAM

Бултрако Моторс АД търси подходящ кандидат за длъжността АВТОМЕХАНИК в търговско-сервизния си комплекс в гр. София, ул. „Челопешко шосе“ 40.

ИЗИСКВАНИЯ:
- опит на подобна позиция - задължително условие, минимум 2 год.;
- задълбочено познаване на технологичните процеси в механичен сервиз и устройството на съвременните автомобили;
- отговорна и мотивирана личност;
- шофьорска книжка;
- предимство са познанията по диагностика на автомобилите.

Ref: 
07-03-2024-SA

Бултрако Моторс АД търси подходящ кандидат за длъжността ПРИЕМЧИК в оторизирания сервиз на BOSCH CAR в гр. София, ул. „Челопешко шосе“ 40.

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ОТГОВОРНОСТИТЕ:

Ref: 
07-03-2024-SAC

Бултрако Моторс АД, дъщерно дружество на официалния вносител на HONDA за България. Във връзка с развитието на дейността си дружеството търси да назначи мотивиран кандидат за заемането на длъжността ТЪРГОВЕЦ НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ МОТОЦИКЛЕТИ.
Месторабота: София, ул. „Челопешко шосе“ 40.

Ref: 
15-01-2024-P

Бултрако Моторс АД търси подходящ кандидат за длъжността АВТОМЕХАНИК в търговско-сервизния комплекс на Honda в гр. Пловдив, ул. „Пазарджишко шосе“ 82.

ИЗИСКВАНИЯ:

Ref: 
23-10-23-car-dealer

Бултрако Моторс АД, официален дилър на HONDA, търси да назначи мотивиран и отговорен служител за заемането на длъжността ТЪРГОВЕЦ НА АВТОМОБИЛИ за гр. София.

УСПЕШНИЯТ КАНДИДАТ:

Ref: 
15-01-24SABCS

Лицензиран сервиз на BOSCH на адрес град София, ул. „Челопешко шосе“ 40, за диагностика и ремонт на автомобили търси подходящ кандидат за длъжността ДИАГНОСТИК, АВТОСЕРВИЗ.

ОТГОВОРНОСТИТЕ са свързани с диагностиката, откриване на проблемите при автомобилите и даване на насоки за тяхното отстраняване.