За нас

Бултрако Моторс

Оперираме в цялата страната чрез добре развита мрежа от търговскосервизни комплекси, оценени от представителите на Honda Европа като едни от най-добрите на континента. Центърът ни в София на бул. Ботевградско шосе 326 е образец за природосъобразен обект, който използва собствени източници на захранване чрез фотоволтаици, както и най-модерна система от пречиствателни съоръжения за водата с цел оптимална екологичност. 

 

На снимката: Бултрако Моторс София Изток
На снимката: Бултрако Моторс София Изток 

 

От самото си създаване преди малко повече от четвърт век Бултрако Моторс постоянно се стреми да предложи най-доброто на българския потребител, било в продажбите на нови автомобили и мотоциклети, било в сервизната дейност и резервните части. Съвсем наскоро комплексът ни в Пловдив (на снимката по-долу) бе подновен и разширен, като към него бе открит още един център - дилърство на още една японска марка - Subaru.  
Обновените ни мотоциклетен шоурум и сервиз в столицата ще откриете на бул. "Челопешко шосе" 40. Там можем да ви предложим и новите колекции аксесоари и облекла на Oxford Products, Kenny Racing и каските Kabuto


На снимката: Бултрако Моторс Пловдив