Bridgestone и Firestone чрез дилърската мрежа на Бултрако Моторс

Световният производител на гуми и каучукови изделия ще достига до крайни клиенти чрез дилърската мрежа на Бултрако Моторс

 Астреко Холдинг АД стана официален вносител на марките Bridgestone и Firestone. Първата от тях е с японски корени и има 90-годишна история зад гърба си. Тя е световен лидер в производството на леки и лекотоварни, мотоциклетни и автомобилни гуми, голяма част от които, оригинално вграждани във висококачествени автомобили като Honda, Subaru и в редица луксозни суперколи от най-висша класа. През 1988 г. Bridgestone купува основаната през 1900 г. в Охайо компания Firestone, под чиято марка излизат изключителни гуми за леки и лекотоварни автомобили, както и за селскостопанска техника.

Астреко Холдинг АД ще внася пълната гама от двете марки гуми за леки и лекотоварни автомобили, както и мотоциклетните гуми на Bridgestone. До крайния клиент тези висококачествени продукти ще достигат чрез търговско-сервизните комплекси на Бултрако Моторс АД, оторизиран дилър на Honda, Subaru и Mahindra.

Oще промоции