On/Offline шопинг на вноски за сума от 100 до 30 000 лв.

Нашите продукти стават още по-достъпни, тъй като можете да изплатите закупените стоки в срок от 3 до 48 месеца (онлайн) и до 60 месеца (офлайн)

В предизвикателните времена, в които живеем, за нас от Бултрако Моторс е важно да предоставим максимално добри продукти, условия и обслужване на вас, нашите клиенти. Вече можем да предложим по-гъвкави и достъпни възможности за покупки, с които да се сдобиете с желаното превозно средство или аксесоари към него.

Пазарувайте от нашия електронен магазин или най-близкия шоурум на Honda на вноски желаните стоки за сума от 100 до 30 000 лв. Сред тях са както нашите, мотоциклети и ATV-та, така и частите и аксесоарите към тях. Нашите продукти стават още по-достъпни, тъй като можете да изплатите закупените стоки в срок от 3 до 48 месеца (онлайн) и до 60 месеца (офлайн).

  • 100% финансиране
  • без самоучастие
  • без задължително Каско
  • без посещение на банков клон, ако не желаете
  • изцяло онлайн
  • 24-часова обработка на заявката
  • без ограничение на броя на желаните покупки, нито в пробега и годините при избор на превозно средство

Как да пазарувате на вноски:

♦ Изберете продукт от bmeshop.bg на стойност от 100 до 30 000 лв., натиснeте „Купи“. Влезте в кошницата, скролнете надолу, натиснете бутона „Купи с TBI Pay” и посочете срока на плащане. Служител на TBI ще се свърже с вас, за да попълните необходимите данни.

♦ След одобрение на заявката получаваш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачите снимки на личната си карта и за завършване на идентификацията.

♦ Получавате линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с вас, за да подпишете дистанционно. Остава само да продиктувате уникалния код, който си получил на SMS. А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.

♦ И вече сме на финала! Очаквайте покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат от bmeshop.bg.

Oще промоции